Vi SKAL se en negativ test, der er højest 72 timer gammel (regnet fra testtidspunktet).Eller Corona Pas.

SKAL DU BESTILLE TID ELLER KØBE PRODUKTER SKAL DU IKKE OVERHOLDE KRAVET OM TEST - KUN BÆRE MUNDBIND

Alle over 12 år skal bruge mundbind.
I salonen skal alle, der er fyldt 12 år bære mundbind eller visir som dækker hele ansigtet, vi accepterer IKKE hage visir
Der kan både anvendes engangsmundbind og stofmundbind.

--- Herunder er en fyldestgørende guide vedr. covid 19 retningslinjer ---

Krav om negativ COVID-19 test for at besøge Zik Zax

Myndighederne kræver, at ALLE kunder over 15 år skal fremvise en negativ COVID-19 test ved ankomst - enten digitalt eller på papir. Dokumentationen skal indeholde, navn, testtidspunkt og testresultat.
Derudover kræver myndighederne, at kunderne sammen med det negative testresultat fremviser sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort, før man må modtage behandling i salonen.
Testen må højst være 72 timer gammel målt fra selve test-tidspunktet, når du ankommer, og altså IKKE fra tidspunktet, du har fået svar på din test.

Hvornår skal jeg vise den negative test?

Vi tjekker din COVID-19 test, umiddelbart efter din ankomst i salonen, det vil derfor være en stor hjælp hvis du har dokumentation klar ved ankomst, husk at bære mundbind når du træder ind i salonen.

Kan både en PCR-test og en hurtigttest (antigentest) bruges?

Ja, både PCR-test og hurtigtest (antigentest) kan bruges.
Det er vigtigt, at der medbringes dokumentation for testresultatet, hvor navn, testtidspunkt og testresultat fremgår tydeligt.

Skal testen være under 72 timer gammel under hele besøget?

Den negative coronatest skal være under 72 timer gammel på ankomsttidspunktet.

Jeg har haft COVID-19 - skal jeg medbringe en negativ test?

Hvis du tidligere har været testet positiv for COVID-19, skal du ikke medbringe en negativ test for at komme ind i salonen.
I stedet kræver myndighederne, at du fremviser dokumentation for en COVID-19 test med et positivt testresultat, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel på ankomsttidspunktet. (efter de 12 uger gælder reglerne for negativ test igen).

Jeg er vaccineret - skal jeg medbringe test?

Nej - Hvis du har Corona pas hvor det fremgår at du er færdig vaccineret er dette tilstrækkelig. (det er IKKE nok hvis du kun har 1. stik)
(Selvom man er vaccineret kan man stadig være smittebærer, derfor opfordre Zik Zax til at man lader sig teste selvom man er vaccineret, men det er ikke et krav.)

Skal børn kunne fremvise en negativ COVID-19 test?

Ifølge myndighedernes gældende regler skal alle over 15 år fremvise en negativ COVID-19 test.
Børn og unge til og med 14 år er derfor fritaget for at fremvise en negativ COVID-19 test ved ankomst.
Vi vil dog opfordre til at børn over 2 år lader sig teste. Vi forbeholder os retten til at afvise børn hvis de har tegn på sygdom.

Hvem er undtaget fra kravet om en negativ COVID-19 test?

Kravet om en negativ COVID-19 test gælder ikke:
-Hvis man er under 15 år gammel.
-Hvis man af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.
-Hvis man som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.
-Hvis man tidligere har været smittet med COVID-19. Her kræver myndighederne i stedet for, at du fremviser dokumentation for en positiv COVID-19 test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for din ankomst til salonen.

Opbevarer I mine testresultater og oplysninger?

Nej, ingen af ovennævnte oplysninger vil blive gemt eller opbevaret efterfølgende, men bruges kun kortvarigt for at se dokumentation på negativ COVID-19 test samt til at bekræfte kundens identitet som foreskrevet af myndighederne.


Med venlig hilsen
Zik Zax.